Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Нови епизоди и сериали
Автор: epizod532 Категория: Забавление
Прочетен: 8049 Постинги: 4 Коментари: 0
Постинги в блога от 13.04.2019 г.
Епизод промени Северна Корея ни показва ново начало. Тръмп, по време на срещата на Овалния кабинет с южнокорейския му колега Луна Дже-ин, отвори вратата на третата среща с Ким, но каза, че това зависи от севернокорейския диктатор. Президентът на САЩ заяви, че иска санкциите срещу Северна Корея да останат в сила, въпреки че не иска да ги увеличава.
В речта си в петък Ким каза: "Съединените щати говорят много за провеждането на трета среща на върха между САЩ и НК, но ние не сме нито доволни, нито готови да видим срещата на върха като Ханой."
Той добави: "Но както президентът Тръмп продължава да споменава, личните отношения между мен и президента Тръмп не са толкова враждебни, колкото отношенията между двете страни и все още имаме добри отношения и ако искаме, можем да изпращаме и получаваме писма с молба за взаимно уважение по всяко време. "
Лидерът на Северна Корея добави, че ако САЩ поискат трета среща на върха, то ще бъде "при условие, че САЩ имат правилното отношение и намират методология, която може да бъде споделена с нас, ние бихме желали да опитаме още един време. "
Ким каза, че ще "бъде търпелив" и ще изчака до края на тази година САЩ да решат дали иска още една среща на върха.

"Но ще бъде трудно да се получи добра възможност като за последен път," каза той.
Категория: Туризъм
Прочетен: 604 Коментари: 0 Гласове: 0
Епизод Америка и Северна Корея с ново важно действие. Лидерът на Северна Корея Ким Чен Юн призовава САЩ да спре "сегашния си начин на изчисление", ако се интересува от продължаване на дипломатическите разговори, според доклад на държавната информационна агенция KCNA.
"Преди всичко е необходимо Съединените щати да спрат сегашния начин на изчисление и да ни приближат с нов начин на изчисление", каза Ким в Пхенян на първото заседание на 14-та сесия на Върховния народен съвет на Демократическата партия. Народна република Корея, съобщава KCNA.
"Очевидно е, че ако САЩ се придържат към сегашния политически начин на изчисление, перспективите за решаване на проблеми ще бъдат тъмни и много опасни."

През февруари президентът Доналд Тръмп прекъсна своя Ханой, Виетнам, срещата на върха с Ким без общо споразумение или изявление, след като Ким настоя, че всички санкции на САЩ ще бъдат отменени от неговата страна. След напрегната среща на върха Северна Корея заплаши да преустанови преговорите за денуклеаризация със САЩ.
Категория: Регионални
Прочетен: 127 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: epizod532
Категория: Забавление
Прочетен: 8049
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2019  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930