Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на epizod532
Име:
Лидия Иванова

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
Сълзи от рая нови коли представяме ви отново важно ново събитие. В основата на CLA 35 4Matic е пренастроена версия на CLA 250 на предната част на Макферсън и на многоточково окачване, което може да бъде оборудвано с адаптивни амортисьори, предлагащи три нива на коравина. Той също така използва система за управление на променливото съотношение и разполага с усилена корпусна обвивка с допълнителен алуминиев елемент, монтиран под двигателя, за увеличаване на устойчивостта на усукване.   Отразявайки визуалните промени, които вече са включени в седана A35, CLA 35 получава силно рестартирана предна броня с преден сплитер, по-големи въздуховоди и ревизирана решетка. По-назад има AMG врати и по-изпъкнали прагове под вратите. В задната част, тя приема подобно спортно третиране с нова задна броня с многоканален дифузор и двойни хромирани ауспуси, както и малък спойлер на върха на своя капак. Автомобилът получава 18-инчови алуминиеви джанти като стандарт, а 19-инчови джанти ще бъдат налични като опция.   Най-новият модел на AMG е оборудван с MBUX операционна система на Mercedes-Benz, която работи в комбинация със стандартни цифрови инструменти и дисплей за информация и развлечения в общ панел на таблото. Инструментите могат да бъдат персонализирани с различни режими, включително така наречения режим Supersport, който въвежда специфични за AMG данни. По-нататъшните ъпгрейди на CLA 250 включват предни спортни седалки и специфични AMG приложения.   Както и при оригиналния CLA, AMG планира още по-мощна версия на своя нов стил с четири врати компактен модел под формата на нова 400 к.с. плюс CLA 45 4Matic. Това се планира да започне в началото на 2020 г.
Категория: Технологии
Прочетен: 232 Коментари: 0 Гласове: 0
Сълзи от рая новини гледаме и ние нови актуални случки. Важни събития за новите моедели. Mercedes-Benz CLA 220d 2019 преглед Новият купе с четири врати на Mercedes може да използва основи на A-класа, но има ... Преглед на първия европейски автомобил на Toyota Camry 2019 - геройски фронт   Преглед на Toyota Camry 2019 Голям, умен и трябва да продължи цял живот, но няма да се пренебрегва факта, че ...   Новият модел AMG получава същия напречно монтиран 2.0-литров четирицилиндров турбокомпресор като вариант А35. Базирано на M254, предназначено за CLA 250, той произвежда 302 к.с. при 5800 оборота в минута и 295 lb на въртящ момент при 3000 оборота в минута.   Задвижването е изпратено до всичките четири колела чрез седемстепенна автоматична скоростна кутия с двойно сцепление и система за задвижване на четирите колела с множество планки - комбинация от Mercedes-AMG може да варира от 100% на предните колела до 50: 50 отпред и отзад в зависимост от преобладаващото сцепление.   Немският производител на автомобили цитира официално време за 0-62 км / ч от 4.9сек., Или 0.1сек по-бавно от A35 4Matic Saloon, както и електронно ограничена максимална скорост от 155 км / ч. За сравнение, Audi S3 Saloon работи с 2.0-литров четирицилиндров бензинов двигател с турбокомпресор и 306 к.с. и твърдят, че ускорява от 0 до 62 км / ч за 5.2сек и достига същата максимална скорост от 155 км / ч.   Комбинираният разход на гориво и средните емисии на СО2 за CLA 35 са съответно 39.2mpg и 164g / km - малко по-добре от хечбека A35.
Категория: Забавление
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове: 0
Епизод промени Северна Корея ни показва ново начало. Тръмп, по време на срещата на Овалния кабинет с южнокорейския му колега Луна Дже-ин, отвори вратата на третата среща с Ким, но каза, че това зависи от севернокорейския диктатор. Президентът на САЩ заяви, че иска санкциите срещу Северна Корея да останат в сила, въпреки че не иска да ги увеличава.
В речта си в петък Ким каза: "Съединените щати говорят много за провеждането на трета среща на върха между САЩ и НК, но ние не сме нито доволни, нито готови да видим срещата на върха като Ханой."
Той добави: "Но както президентът Тръмп продължава да споменава, личните отношения между мен и президента Тръмп не са толкова враждебни, колкото отношенията между двете страни и все още имаме добри отношения и ако искаме, можем да изпращаме и получаваме писма с молба за взаимно уважение по всяко време. "
Лидерът на Северна Корея добави, че ако САЩ поискат трета среща на върха, то ще бъде "при условие, че САЩ имат правилното отношение и намират методология, която може да бъде споделена с нас, ние бихме желали да опитаме още един време. "
Ким каза, че ще "бъде търпелив" и ще изчака до края на тази година САЩ да решат дали иска още една среща на върха.

"Но ще бъде трудно да се получи добра възможност като за последен път," каза той.
Категория: Туризъм
Прочетен: 605 Коментари: 0 Гласове: 0
Епизод Америка и Северна Корея с ново важно действие. Лидерът на Северна Корея Ким Чен Юн призовава САЩ да спре "сегашния си начин на изчисление", ако се интересува от продължаване на дипломатическите разговори, според доклад на държавната информационна агенция KCNA.
"Преди всичко е необходимо Съединените щати да спрат сегашния начин на изчисление и да ни приближат с нов начин на изчисление", каза Ким в Пхенян на първото заседание на 14-та сесия на Върховния народен съвет на Демократическата партия. Народна република Корея, съобщава KCNA.
"Очевидно е, че ако САЩ се придържат към сегашния политически начин на изчисление, перспективите за решаване на проблеми ще бъдат тъмни и много опасни."

През февруари президентът Доналд Тръмп прекъсна своя Ханой, Виетнам, срещата на върха с Ким без общо споразумение или изявление, след като Ким настоя, че всички санкции на САЩ ще бъдат отменени от неговата страна. След напрегната среща на върха Северна Корея заплаши да преустанови преговорите за денуклеаризация със САЩ.
Категория: Регионални
Прочетен: 127 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: epizod532
Категория: Забавление
Прочетен: 8051
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031